God mat och trevlig personal

Hej igen mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna tillbaka ska ni vara till min blogg och till ännu ett inlägg! Ni är många som verkar vara intresserade av det här med catering i Kungälv, då jag ofta ser att ni har frågor och funderingar kring detta i kommentarerna. Jag tänkte att jag därför skulle ta upp detta ämne i dagens inlägg, då jag såklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan. Jag var faktiskt på ett dop för ett par månader sedan, där barnets föräldrar hade anlitat företaget MATINSPIRATION för catering. Det var verkligen helt fantastiskt lyckat. Personalen var helt otroliga. Det märktes att detta företag har mycket erfarenhet och kunskap inom catering och mat, och de var även väldigt duktiga på kundservice, vilket även det är väldigt viktigt enligt mig. Maten var även den helt fantastisk, och alla gäster på detta dop verkade vara väldigt imponerade. Jag bestämde mig därför att vända mig till MATINSPIRATION några veckor senare, när det var dags för min mans 30-årsfest. Vi hade nämligen planerat en stor fest med väldigt många inbjudna, och därför kändes det väldigt skönt att vi skulle slippa laga all mat på egen hand. MATINSPIRATION var otroligt hjälpsamma och duktiga även vid detta event, och vi kände oss alla verkligen sedda och viktiga för företaget och dess anställda. Vi slapp nu laga mat själva, och kunde istället njuta av festen med vänner och familj, vilket var otroligt uppskattat av mig och min man.

Vi kommer definitivt att anlita just MATINSPIRATION inför nästa stora fest. Jag vill verkligen passa på att rekommendera er läsare som befinner er i Kungälv, Mölndal eller Mölnlycke med omnejd att vända er till just MATINSPIRATION, för den bästa servicen man kan tänka sig. Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig vecka, så hörs vi snart igen!