Helens Hundträning

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som sker i mitt liv. Till alla er som är nya läsare här vill jag passa på att hälsa er välkomna och jag hoppas att ni finner en hel del roligt innehåll att ta del av här på bloggen! Som många av er vet så brukar det ju bli att jag skriver en hel del om min hund Tex som är av rasen golden retriever på snart två år. I dagens inlägg tänkte jag skriva lite om hund- och valpkurser för dig i bl.a. Mönsterås, Emmaboda och Kalmar.

Först vill jag dock se till att tacka alla er som verkligen engagerar er och skriver och kommenterar på varje inlägg. Det startas till och med diskussioner som om det vore ett sorts forum och en gemenskap av något slag. Det här tycker jag är så himla kul och bra att ni känner er så intresserade och taggade på att tillsammans prata om olika saker och hjälpa och råda varandra när det kommer till allt möjligt. Hur kul som helst och jag hoppas verkligen att ni aldrig slutar med det för det ger en sådan positiv och glad stämning och jag känner absolut att jag blir driven och peppad på att skriva mer.

Men som sagt, så vet jag att det är ganska så många av er som har hundar och har frågat lite efter bra hundkurser i dessa ovannämnda områden. Därför tänkte jag ta och rekommendera stället dit jag går tillsammans med Tex, nämligen Helens Hundträning. Det är ett superbra ställe att träna både sin valp eller lite äldre hund, alla är välkomna där, och jag tror verkligen att alla med hund skulle kunna dra nytta av dessa kurser.