Snygga platsbyggda möbler

Hej alla glada läsare och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg där jag hoppas att du kan finna något utav värde! Jag hoppas att ni alla har haft en härlig helg och att ni är lika taggade inför vecka som jag är. Idag tänkte jag skriva lite om någonting som jag vet att en hel del av er skulle kunna dra stor nytta av, vilket är ett snickeri som arbetar här i Höganäs med omnejd. Ronnefors Snickeri erbjuder platsbyggda möbler i Höganäs, Helsingborg och Ängelholm bland annat och jag valde att anlita dem som många av er redan säkert har sett.

För ett par inlägg sedan så la jag ut lite bilder och skrev lite i förbifarten om mitt nya inbyggda vitrinskåp som jag är så himla nöjd med. Det var så många av er som kommenterade direkt och undrade om det var en del av huset eller och jag hade anlitat någon, och mycket riktigt så anlitade jag Ronnefors Snickeri till detta. Jag ville egentligen verkligen ha ett inbyggt vitrinskåp i en gammal stil och eftersom att mitt hus är ganska modernt och renoverat invändigt så fick jag ändra om mig lite och anpassa tankarna och idéerna till att passa det. Så det fick bli något mellanting och jag tycker att Ronnefors Snickeri gjorde ett hur bra jobb som helst och levererade precis det resultatet som jag ville ha. Eftersom att det var så många av er som kommenterade att ni ville veta vilka det var som hade hjälpt mig så hoppas jag nu att även ni kan få ut allt det som jag fick ut av att anlita det här snickeriet!