Tysk spitz i Mölndal

Hej och välkomna till min blogg där jag skriver om lite allt möjligt som faller mig in! Jag är en glad och positiv tjej på snart 30 år som bor med min sambo i Mölndal och jobbar som personlig assistent på deltid. Eftersom att jag och min sambo snart har varit tillsammans i nästan åtta år så kände vi att vi ville skaffa hund snart. Vi båda tycker om rasen papillon och även tysk spitz eller mittel spitz och funderar även starkt på att vända oss till en kennel vid namn Dilopops för att köpa hem en till liten familjemedlem. Både jag och min sambo har hunnit med att ha hundar under vår uppväxt, men sedan så har det blivit mycket jobb för oss två under de senaste 10 åren och vi har därför alltid känt att det har varit ett dåligt tillfälle att skaffa en hund. Nu så har jag dock kunna dra ner på min tjänst lite för att min sambo har börjat tjäna så pass bra att vi faktiskt klarar oss hur bra som helst. Vi kan också därför nu skaffa en hund, vilket vi verkligen har velat göra under de senaste kanske sex åren. Jag ser fram emot att kunna dela med mig en del av det här äventyret här med er på bloggen och att ni kommer att tycka om innehållet!